Bio

Deze topband vindt z'n oorsprong in 1995 en bestaat uit 5 professionele, ervaren muzikanten uit Vlaardingen en Den Haag: Ralph (drums), Dennis (bas), Mark (toetsen), Rene (zang en gitaar) en Anja (zang en percussie). Coverage speelt covers van bekende hits uit de 70's tot heden, gouwe ouwe worden moeiteloos afgewisseld met hits van nu.


Coverage biedt dus een gevarieerd pop/rock repertoire op hoog niveau en staat garant voor een te gekke avond. De muzikanten stralen enthousiasme uit en weten het publiek te boeien. Dat is de gouden formule van Coverage. Keer op keer blijkt deze formule succesvol en slaat de vonk over op het publiek! Maak het zelf mee en boek deze band of kom eens kijken naar de optredens!

Coverage treedt o.a. op in (muziek)cafe's, concertpodia, festivals, privéfeesten en braderieën. De band beschikt over eigen apparatuur inclusief PA (geschikt tot middelgrote zalen), vaste geluidsman en licht. Programmering van de avond kan in overleg worden bepaald (2 of 3 sets van 45 min, 2 sets van een uur ..etc).
Meteen boeken .....? Surf even verder door de site, luister naar enkele geluidsfragmenten of neem contact op voor meer informatie.

Anja - Zang en Percussie
Rene - Gitaar en Zang
Mark - Toetsen / Gitaar
Dennis - Bas en Zang
Ralph - Drums
Jasper - Geluid

Komende shows

21/09/2019: Kraaiepop

...Klik hier voor meer shows & info
awhESLPL_Lc
Coverage!